به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
واحدهای تولیدی زیر ذره بین کارشناسان معاونت غذا و دارو
بازرسی ها با هدف تضمین سلامت مصرف کنندگان و ارتقا کیفیت محصولات سلامت محور انجام می گیرد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
پوستر روز جهانی غذا
همه با هم برای غذای بهتر و آینده بهتر
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
سامانه استعلام پروانه بهداشتی راهی برای افزایش شفافیت در بازار کالاهای سلامت محور
به منظور ارتقاء سطح نظارت و اطمینان مصرف کنندگان از سلامت کالاهای خوراکی،آرایشی و بهداشتی در بازار، سازمان غذا و دارو سامانه ای با عنوان سامانه استعلام پروانه های بهداشتی را راه اندازی کرده است.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
پیام تبریک دکتر عباسیان به مناسبت روز جهانی غذا
دکتر هادی عباسیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی در پیامی ۲۴ مهر ماه روز جهانی غذا را به همه دست اندرکاران این صنعت مهم و حیات بخش تبریک گفت.
به گزارش ایفدانا:
اسامی فرآوردههای غذایی غیرمجاز
روابط عمومی سازمان غذا و دارو اسامی جدیدی از فرآوردههای غذایی فاقد مجوز بهداشتی را اعلام کرد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
برگزاری دوره آموزشی پدافند غیرعامل در معاونت غذا و دارو
عمده ترین هدف پدافند غیرعامل ایمن سازی و کاهش آسیب پذیری زیرساخت های مورد نیاز مردم است این مطلب را دکتر آقایی گفت.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
توصیه هایی در خصوص نحوه نگهداری رب
دکتر اکبر زمانی با حضور در برنامه زنده رادیویی سوگی سارای از رب گوجه فرنگی به عنوان یکی از پر مصرف ترین چاشنی غذایی و اهمیت نگهداری آن در خانوار ایرانی خبر داد.
در معاونت غذا و دارو ارومیه برگزار شد
سومین رویداد استانی جایزه جوانی جمعیت
سومین رویداد استانی جایزه جوانی جمعیت برگزار می شود.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
فراخوان برگزاری جشنواره انتخاب ایده های برتر
فراخوان برگزاری جشنواره ایده های برتر آغاز شد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
نشانگر رنگی چراغی برای اصلاح الگوی مصرف
خدادادی از نشانگر رنگی تغذیه ای چراغی برای اصلاح الگوی مصرف و راهی برای یک انتخاب سالم خبر داد.